Limba română
cosofretluciana
2024-05-05 17:03:00
AM NEVOIE DE O COMPUNERE NARATIVA IN CARE SA PREZINTI O INTAMPLARE DIN LUMEA JUCARIILOR URGENT!! SA NU FIE COPIATA. OFER 30 DE PUNCTE PENTRU UN RASPUNS BUN.
Răspunsuri la întrebare
farcaseladela
2024-05-05 23:42:43

Intr-o zi ,minunata in lumea jucariilor puzzle-ul si masinuta discutau despre cunostiintele lor.Masinuta spunea ca a fost la o scoala de masinute si si a dat un examen despre geografie si istorie la care a luat 10. Puzzle-ul a spus ca in tinerete el a intrat la o scoala cu  materiile:romana,matematica,fizica,biologie,franceza,engleza si geografie dar totusi stia foarte multe din istorie .Si masinutei i-a fost ciuda si a spus ca ea nu crede ca a luat 10 si a mai spus ca ea e mai desteapta de o mie de ori.Atunci puzzle-ul a spus fara pic de ciuda sau ofticare ca chiar daca nu a luat zece a intrat si ca nu conteaza ca a luat 10 sau ca este destept atata timp cat el se da mare. Atunci masinuta cu multa ofticare a plecat.(P.S. IN LOC DE 10 PUNE ZECE)

RafaelaMaria
2024-05-05 23:43:58

fiecare jucarie are suflet.  Intr.o zi,de primavara,cand soarele zambea pe cerul albastru ca oceanul, 2jucarii,parasite in pod aveau o discutie,si erau cam trsite caci nu mai primisera de mult atentie... Eu,cu o seara in urma,avusesem un vis mai ciudat;visasem discutia lor,si cum ma rugau sa le acord putina atentie. Pentru ca afara era frumos,am pus o paturica in curte pe iarba,am luat jucariile din pod,si,m.am jucat cu ele toata ziua... A fost o zi frumoasa,si mi.am dat seama caci cum eu am nevoie de atentie,si ele au nevoie...

Adăugați un răspuns